top of page

Group

Public·49 members
Nicholas Gonzalez
Nicholas Gonzalez

Tehnika Motornih Vozila Knjiga Pdf Download ((FREE))


Nakon trideset izdanja originalnog priručnika, Tehnika motornih vozila postala je praktički obavezna literatura svih onih koji se bave motornim vozilima i to za čitavo njemačko govorno područje, a zbog pristupačno iznesenog sadržaja priručnik je preveden i na brojne europske jezike. Nakon deset godina ovo je drugo izdanje na hrvatskom jeziku čime je napravljen velik iskorak u približavanju današnjem stanju tehnike suvremenih motornih vozila. Naime, u tih deset godina obim priručnika je zbog brojnih proširenja i nadopuna više nego udvostručen.
Tehnika Motornih Vozila Knjiga Pdf DownloadPriručnik TMV kroz brojne crteže i sheme u mnogome olakšava razumijevanje iznesene materije, pa će tako mnogima biti pomoć u razumijevanju brojnih postupaka, procesa i sustava motornih vozila, posebno učenicima srednjih tehničkih škola, učenicima škola za obrtnička zanimanja, trgovcima, majstorima, tehničarima pa i studentima za pojedine stručne predmete.


Učenicima na praktičnoj izobrazbi ovaj priručnik - Tehnika motornih vozila može dobro poslužiti kao pomoć u razumijevanju tehničkih procesa i međusobne povezanosti sustava. Građa iz priručnika pruža mogućnost za uspješno usvajanje prijeko potrebnih stručno-teorijskih znanja za razumijevanje tehnike motornih vozila te za stjecanje praktičnih majstorskih vještina. Gdje god je to bilo potrebno, u priručniku su uvažene najnovije norme (standardi).


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page