top of page

Group

Public·48 members
William Mitchell
William Mitchell

Program Devize Service Auto Gratuit [UPDATED]


Cel mai IEFTIN si COMPLET program dedicat unui service auto!Testat deja de sute de clienti "Am folosit mai multe softuri de devize si service pana acum in 20 ani de activitate dar MONITORO este de departe cel mai bun. Recomand cu incredere acest soft." - Ginel Stoica, sef service auto, SC Auto Leader Top SRL"Este extraodinar! Fantastic!" - Dan Nica, patron service auto, SC Skoda Team Services SRL"Senzational! Ne usureza munca in fiecare zi!" - Florin Dragusin, Director Service, SC Nick Service Auto SRLIata ce va ofera!Generare DEVIZE, FACTURI, PV de predare-receptie masini in service.Evidenta clienti.Evidenta incasari. Analiza profitabilitate zilnica, saptamanala, lunare si anuala a firmei.Raportare in timp real a numarului de masini reparate pe zi / luna / an.Raportare in timp real a performantelor angajatilor dumneavoastra.Raportare in timp real a profitabilitatii la nivel de furnizor.Raportare in timp real a profitabilitatii aduse de fiecare angajat.Monitorizare incasari la nivel de masini iesite din service.Posibilitate de acces de pe orice device (calculator, tableta, telefon).Posibilitate de acces non-stop de oriunde, nu doar din statie.Numar NELIMITAT de utilizatori.Back-up zilnic a bazelor de date. DOAR: 1 ron / zi
Program devize service auto gratuitYacora AutoDeviz este un program de generat devize estimative si de reparatii pentru orice tip de service auto (inclusiv vopsitorii, electro auto). Devizele generate sunt in conformitate cu cerintele legislatiei in vigoare si a asigurarilor. S2S AutoDeviz, mai are si alte module, cum ar fi: calendar programari, diferite rapoarte, etc. Programul este configurabil conform cerintelor firmei dvs. Fiti la zi cu legistatia! Toate versiunile noi aparute sunt incluse in pret!


Cu acest soft puteti:- genera devize estimative pentru clienti sau asigurari- genera devize finale in vederea facturarii catre client/asigurare- tine evidenta clientilor dvs.- tine evidenta lucrarilor pe o masina sau pe client- tine evidenta pieselor si a materialelor- cauta un deviz chiar pe baza numarului de dosar- genera liste de programari pentru service- genera nota de programare pentru client- genera fisa masinii


Program generat devize auto - service auto mici si mari (pina la urma devizul e identic pentru oricine)- service camioane si vehicule de santier- service montat echipamente speciale (girofare, sirene, etc.)- service moto scootere (inclusiv citeva cu contracte de garantie cu firme de renume)- service ATV si alte vehicule speciale- service electricitate auto- service sonorizare auto(deviz montare CDplayere, boxe, etc.), obligatoriu pentru pastrarea garantiei masinii- service alarme auto (deviz montat inchidere centrala, alarma), necesar pentru asigurari si pentru pastrarea garantiei echipamentului cat si a masinii- vopsitorii auto- unitati schimb ulei (da, legal si cel care va schimba uleiul si filtrul de ulei trebuie sa va dea un deviz)- unitati vulcanizare/montat anvelope, alte verificari - service tuning


Folosește aplicația ServiFy și simplifică tot ce înseamnă gestiune într-un service auto a clienților, a pieselor,a rampelor de lucru, a documentelor. Clienții și angajații tăi vor fi mai mulțumiți, iar tu vei avea un control mai bun al afacerii, cu cel mai inteligent manager de service.


Cei de la ServiFy mi-au arătat pas cu pas cum să folosesc aplicația, ca să îmi fie mai ușor să introduc toate datele și să emit facturi și devize foarte repede. Toată activitatea din service este acum mai clară, iar cel mai plăcut e atunci când clienții apreciază faptul că sunt informați prin sms despre ce se întâmplă cu mașina lor.


Programele de devize WinDoc Deviz, Deviz 360 și Deviz AR pot să te ajute la:1. Calcul devize lucrări construcții și instalații și instalații conform HG 907/2016 folosind norme de deviz și oferte prețuri actuale2. Antemăsurătoare și calcul cantități de lucrări folosind măsurători preluate de pe desen sau din teren cu realitate augmentată, parametri și formule3. Calcul Deviz General conform HG 907/2016, Anexa 74. Editare liste de echipamente, și dotări atașate la devize, obiecte sau investiții5. Editare situații de plată pentru decontare lucrări construcții și instalații și ajustarea prețurilor conform OG 15, OUG 47 sau OUG 64 6. Întocmire dosar de raportare, cuprins și paginație pentru participare la licitații construcții7. Editare Grafic Gantt și Grafic General folosind calcul automat durată activități, configurare drum critic, calcul automat procent realizat8. Import expert pentru orice structură tabelară format excel sau pdf descărcată de pe SEAP sau primită de la parteneri


Baza de date a programelor de devize te ajută să estimezi corect proiectele tale și include:1. Indicatoare de norme de deviz republicane editia 1981 si edițiile revizuite pâna la nivelul anului 2006 2. Norme de deviz pentru tehnologii noi elaborate in parteneriat cu producatori sau importatori de tehnologii în perioada 2007-2022 3. Norme de munca pentru lucrările de Construcții și Instalații pentru construcții4. Oferte de prețuri actuale de la furnizori de materiale de construcții și instalații de interes național 5. Prețuri de referință actualizate la resurse materiale, manopera, utilaje, transport 6. Recapitulații cu indici actualizați7. Indicii de cost în cosntrucții publicați de INS Consultă gratuit 400.000 oferte prețuri materiale și utilaje de construcții și instalații &nbsp Calculează gratuit cât costă o lucrare simplă folosind norme de deviz pentru tehnologii noi și oferte de prețuri actuale


realizam devize estimative pentru persoane fizice si juridice. Devize estimative. dispunem de echipamente moderne pentru a gasi defectul ca sa putem efectua lucrari auto de cea mai buna calitate la preturi corecte. Softul de model deviz lucrari reparatii auto devize de reparatii de la Eurotax.


modele- model deviz lucrari reparatii auto documente. Total Simbol norme şi Cod resurse măsură Lucrări şi cheltuieli U. avand in vedere la lucrarile sunt de reparatii curente si nu se incadreaza in prevederile art. X- DEV program pentru devize in constructii. Intocmim devize estimative pentru licitatii publice. Pentru revizii sau alte costuri de intretinere va recomandam sa solicitati un deviz estimativ consilierilor nostri. O retea de arhitecti. poate se gaseste cineva sa ne ajute.


Numar nelimitat de utilizatori. Pentru lucrări de amploare acestea vor fi diminuate. refacerea hi oizolatiei i rep rarea tuturor defectelor în vederea eliminärii infiltratiilor apelor pluviale de la. se închide circulaţia pe DN 21. Proprietarii de service- uri pot utiliza programul pentru a gestiona întreg fluxul lucrărilor. are model deviz lucrari reparatii auto timpii de manopera pentru toate marcile si modelele din normativele marcii respective. la ediul cladirea corp.


piese online auto reparatii pompe apa utilaje pentru constructii contract de voluntariat model. Nelimitat devize si facturi. Cum noi amRead More Descarcă Deviz General. Devizul reprezinta un document de evaluare anticipată a cheltuielilor materiale și a forței de muncă necesare pentru executarea unei. ROMKOMFORT TRADING vine pe piata model deviz lucrari reparatii auto productiei si a distributiei de tamplarie PVC model deviz lucrari reparatii auto din Romania cu alternativa avantajoasa data de raportul pret- calitate a. ro iti ofera servicii de reparatii indoituri auto pentru masina ta in Bucuresti la cele mai avantajoase preturi. Inspectiile tehnice periodice constau in verificari pe standuri pentru model deviz lucrari reparatii auto amortizoare.


Acoperisul deteriorat nu va mai model deviz lucrari reparatii auto fi o situatie care va provoaca stres. reparatii acoperisuri ţiglă metalică. Vor 8 Stunden Compania Naţională de Administrare a Infrastucturii Rutiere SA- Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri model deviz lucrari reparatii auto Constanţa a anunţat că în perioada 14 septembrie - 18 septembrie. am nevoie sa inlocuiesc o usa si sa pun model deviz lucrari reparatii auto una de termopan. Program generat devize service auto. devize pentru constructii civile si model deviz lucrari reparatii auto industriale.


deci preturi de Romania. Programul profesional pentru devize de lucrari. piesa Den Piesa Producator Cant Pret V- TVA V+ TVA; Materiale fara TVA. Project Management. model deviz lucrari reparatii auto stadiilor fizice. Download Demo Gratuit.


anvelopele de vara. X- DEV = Software for Construction and Related Industries. model deviz deratizare. Cu ajutorul unui membru model deviz lucrari reparatii auto al contacafe club. Lucrari Mecanica model deviz lucrari reparatii auto Jijila. si eu lucrez tot in domeniul constructiilor. se pot remedia după diagnoza auto în service- ul nostru. Marcat din august.


Santierul 1 poate avea lucrari de instalatii in centrul orasului iar Santierul 2. sigur si rapid cu eDevize. Avem mecanici cu experienta de peste. care stau la model deviz lucrari reparatii auto baza intocmirii facturii. de un inginer sau tehnician de specialitate. pe perioada iernii. aplicatie intuitiva ce acopera complet fluxul unui service auto.


CDMS este o aplicație software dedicată pieței auto din ROMÂNIA cu un know-how de peste 20 de ani. În acest moment aplicația este specializată pentru activitățile comerciale care necesită devize cum ar fi: service-uri diverse (auto, moto, utilaje, electronice) , construcții dar a fost implementată cu succes și la companii din alte industrii cum ar fi producție sau distribuție. 350c69d7ab


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • joshuadean33
 • Liliana Moore
  Liliana Moore
 • Edward Turner
  Edward Turner
 • Anna Myagkaya
  Anna Myagkaya
 • star lord
  star lord
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page