top of page

Group

Public·48 members

Gratis strømming av Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023) Hele filmen - Gratis på nettet zoh

06 for sekunder siden - Bruk koblingene nedenfor for å se Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023) full film online stream


Klikk her for å se: https://go.rumahsoalkita.my.id/movie/cod

Klikk for å starte filmen

: https://go.rumahsoalkita.my.id/movie/cod


Original Title: Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
Overview:

Leo, Ralph, Mikey og Donnie har alltid vært skjermet fra menneskeverdenen. Med håp om å vinne hjertene til resten av byen, og å endelig bli akseptert som vanlige tenåringer, begir skilpaddebrødrene seg ut på et heroisk eventyr. Deres nye menneskevenn, April O'Neill, bistår i jakten på et mystisk kriminalnetteverk, men når de plutselig står overfor en hel hær av mutanter, oppdager guttene at de kanskje har tatt på seg mer enn de kan håndtere.


Revenue: $51,000,000.00


Release Date: July 31, 2023


Runtime: 01 Hours 39 Minutes


Tagline:


Status: Released


Production Companies:

Paramount, United States of America

Nickelodeon Movies, United States of America

Point Grey Pictures, United States of AmericaProduction Countries:

United States of AmericaGenres:

Animation

Comedy

Action
Å se på film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023) hjemme er en flott måte å slappe av på og ha det gøy med venner og familie. Her er noen tips for å gjøre opplevelsen enda bedre.


Velg en god film Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023): Først og fremst må du velge en film som passer for deg og gruppen din. Det kan være en komedie, en spenningsfilm eller en romantisk film.


Lag riktig stemning Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem (2023): Når du har valgt filmen, er det viktig å lage riktig stemning. Skru ned lyset, tenn noen stearinlys og lag litt popcorn eller andre snacks.


Velg riktig utstyr: For å få den beste opplevelsen, er det viktig å velge riktig utstyr. Du trenger en god TV eller projektor, høyttalere og en komfortabel sitteplass.


Velg riktig tidspunkt: Velg en tid som passer for deg og gruppen din. Sørg for at du har nok tid til å se hele filmen uten avbrytelser.


Inviter venner og familie: Inviter noen venner eller familie til å se filmen med deg. Det kan være en fin måte å tilbringe tid sammen på.


Med disse tipsene kan du få en fantastisk filmopplevelse hjemme. Bare husk å velge riktig film og lage en god stemning. Kos deg!

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • joshuadean33
 • Liliana Moore
  Liliana Moore
 • Edward Turner
  Edward Turner
 • Anna Myagkaya
  Anna Myagkaya
 • star lord
  star lord
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page